Najświeższe tematyNajświeższe tematy  Pokaż listę użytkownikow ForumLista Użytkowników  Przeszukaj ForumSzukaj  PomocPomoc
  Zarejestruj sięZarejestruj się  Zaloguj sięZaloguj się
Uczelnia
 Forum WSZiM : Uczelnia
Temat Temat: czy warto rozpocząć naukę ? OdpowiedzZamieść nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
izabel
Newbie
Newbie

Posted: 27 Czerwiec 2009 o 12:50 | IP Logged Cytat izabel

Wiele osób z pewnością zadaje sobie to pytanie, przed podjęciem decyzji czy kontynuować naukę, gdzie i jaki wybrac kierunek? Juz po roku nauki zdałam sobie sprawę, że tak naprawdę to co jest naistotniejsze to wiedza wykładowcy  oraz umiejętność podzielenia się nią ze studentami jak i zaangażowanie studenta w dany temat. Jesli  występuje takie sprężenie zwrotne nie trzeba szukać skończenia prestizowej uczelni. I tylko wtedy ma sens jakakolwiek dalsza nauka. Niekiedy trzeba zacząć od nauki dodawania ułamków, ale nikt tak nie pozostaje póżniej w pamięci jak dr. Górczyński , W kazdym razie ułamki ( i nie tylko) będe juz znać bardzo długo. ;)Trudno wymienić wszytskich wspaniałych wykładowców, ale naprawdę to co mi przekazali  przez 3 lata jest bezcenne jak i zainteresowali tematem, który był mi nieraz napradę obcy ( nie cierpiałam matematyki);) Równiez finanse były dla mnie dziedzina obcą, ale po wykładach z dr. Szczepankowskim pozostaje tylko odczucie  dlaczego tak krótko;)

Wybór kierunku nie jest łatwy- pomimo, że od początku interesowało mnie  zarządzanie zasobami to czasami przychodzi myśl czy nie warto było spróbować kierunku informatyka. Myślę , że na niejednej uczelni o takim poziomie moga tylko pomarzyć. Ważne, aby chcieć się czegoś nauczyć tylko dla siebie. A warto ZAWSZE, ja tylko mogę żałować, że tak późno.:)) 

Na górę View izabel's Profil Poszukaj innych odpowiedzi według izabel

Jesli chcesz wysłać odpowiedź musisz najpierw login
Jesli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem musisz najpierw zarejestrować się

OdpowiedzZamieść nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Przejdź do Forum